Foto:
Jonathan Vivaas Kise
February 9, 2022

👑

Si hei til vår nye signering, Dia

I denne posten 🏷
Deler agent med Gabrielle, Julie Bergan og Ruben uten å ha gitt ut en eneste låt

Vi er stolte av å presentere vår nyeste signering, Dia! Selv om hun bare er søtten år gammel, er vi blåst i bakken av hennes musikalske eventyrlyst og utrolige stemme. Hennes unge alder tatt i betraktning, har hun allerede en imponerende CV og har skrevet låter for alle Norges største plateselskap og hatt stemmen sin i flere nasjonale reklamekampanjer.

Selv uten noen utgitt musikk har interessen fra musikkbransjen vært stor, og Dia har allerede sikret seg bookingavtale med samme agent som giganter som Gabrielle, Julie Bergan og Ruben.

Det første jeg fikk høre var en uferdig demo og hårene på armene reiste seg umiddelbart. Det jeg hørte var en moden stemme og en formidling som grep tak i meg. Og da jeg så fikk høre at hun er så ung…ekte hakeslepp.
Disse øyeblikkene er sjeldne, og det er noe av det som driver meg mest i jobben, og få jobbe med rått talent som treffer folk helt umiddelbart.
– Kim Nordbæk, Nordic Live

Dia er uapologetisk sjangerløs og en kreativ visjonær med stålkontroll på hva hun vil med det kreative uttrykket hennes. Vi gleder oss til dere kan bli kjent med henne veldig snart!

Følg Dia på Spotify: